Hans heeft ons vakinhoudelijk advies gegeven bij onze plannen voor overname van een (pannenkoek) restaurant in Noord-Nederland. Hij is een echte man uit het vak, die meedenkt en een aanstekelijk enthousiasme heeft. Hij is toegankelijk en was snel bereid om samen met ons het restaurant te bekijken. Opvallend daarbij is zijn grote kennis en kunde in het horecavak. Naast zijn enthousiasme blijft hij realistisch en kostenbewust als het gaat om haalbaarheid bij overname. Het conceptrapport met inventarisberekening en investeringsbegroting die Hans voor ons heeft opgesteld was helder en heeft ons goed op weg geholpen om de juiste beslissingen te nemen.
Als betrekkelijk onbekenden in het restaurantwezen hebben wij Hans zijn professionaliteit, inzet en vriendelijke persoonlijkheid zeer gewaardeerd. Wij kunnen Hans dan ook van harte aanbevelen!Ingrid van der Bij-Faber
menu_logo_up
Onze ervaringen met Hans Dashorst en Niels Kooijman zijn uitstekend. In begeleiding van een aantal projecten zijn deze heren zeer secuur en geven prima feedback vanuit een flinke rugzak ervaring. Met cijfers wordt vertrouwelijk omgegaan. Advies werk is op maat en betaalbaar.
Snelheid en service optimaal en zowel e-mail als live contact prettig en professioneel.Huub van den Muijsenbergh, La Persistance
boerderij
Hans Dashorst heeft in de periode 1 juli 2013 tot 1 december 2013 opgetreden als coach van de manager van Langerlust, een brasserie en congrescentrum aan de rand van Amsterdam. Langerlust is een prachtige horecagelegenheid maar de bedrijfsresultaten waren de afgelopen jaren tot zomer 2013 bedroevend. De Manager van Langerlust had in het voorjaar de opdracht gekregen om het bedrijf uit de rode cijfers te krijgen zodat een partner gezocht kon worden die de exploitatie van het bedrijf kon overnemen. Bij deze opdracht heeft de manager hulp gekregen van Hans en in de maanden er na is hij aangebleven als coach en adviseur om Langerlust weer op orde te krijgen. Er waren op vele gebieden problemen: inkoop, keuken, omslagpercentage, productiviteit, klantvriendelijkheid en boekingen. Hans heeft samen met de manager een aantal zaken op orde gebracht met name op inkoop en administratief gebied. Die acties hebben er mede toe geleid dat Langerlust met een te verwaarlozen verlies het jaar heeft afgesloten. Belangrijker is dat per 1 februari 2014 een intentieverklaring is getekend met een mogelijke alliantiepartner.
Vanwege vakantie en het vertrek van de manager is Hans in de periode van 1 december 2013 tot en met 18 februari 2014 interim manager geweest. Ook deze taak heeft hij integer en gericht op een gastvrije bedrijfsvoering uitgevoerd. De overdracht aan de nieuwe (interim) manager is goed voorbereid en tot in de puntjes geregeld. Ook daarin herken je de zorgvuldigheid die Hans kenmerkt.
Ik heb Hans leren kennen als een integer mens die met enorm enthousiasme werkt aan het verbeteren van gastvrijheid. Dat laatste is ook echt zijn handelsmerk. Hans zelf is een op en top gastheer die zich graag inzet voor de klant. Bij Hans voel je je altijd welkom én goed behandeld.
Ik kan Hans van harte aanbevelen, als adviseur en als (interim) manager / bedrijfsleider en zal graag als referent optreden als dat aan de orde is.Mieke Janmaat, Business Unit Manager Pantar Amsterdam
Indrapura Amsterdam
In deze economische moeilijke tijd is het voor vele ondernemers zware tijden om het hoofd boven water te houden.Bezuinigen is een noodzaak,maar zonder in te leveren op je kwaliteit,waar moet je het eerst aan denken,wat kunnen de gevolgen zijn! Laat je zaak eens doorlichten door een onafhankelijk iemand met visie,waar je eigenlijk niet bij stil gestaan hebt,na al die jaren toen je zaak nog booming was. Hans Dashorst is de persoon die je weer op de rails kan zetten als Restaurant Coach. Midden 2009 heb ik Hans Dashorst om advies gevraagd om een gestructureerde analyse te maken ,in het kader doorgaan ,maar dan op een verantwoorde manier. Nu 2011 hebben we ons marktaandeel terug en zelfs kunne verstevigen door zijn visie en analyse die we destijds gemaakt hebben.. Wij bevelen Hans Dashorst van harte aan,om je zaak weer gezond te maken, herrie in de tent, maar wel verantwoord doorgaan!! Indrapura Amsterdam
Toeristisch Recreatief Beheer
Hans is een expert in F&B vraagstukken. Aanbevelingswaardig. Doorlichten bedrijf, je een confronterende spiegel voorhouden en komen met resulterende adviezen. topBert Dopmeijer, Toeristisch Recreatief Beheer