Onze ervaring
Het begin van de economische- en financiĆ«le recessie, ligt als basis ten grondslag aan het levenslicht van de Restaurantcoach in 2009. We wilden heel graag onze ervaringen als zelfstandige ondernemers in de horeca en aanverwanten bedrijfsleven delen met anderen. Het ondernemerschap gaat gepaard met uitdagingen, successen, teleurstellingen en risico’s. Maar ook de pieken en dalen hielden ons vooral scherp om ons ondernemerschap continue te kunnen bijschaven en verbeteren. De restaurantcoaches hebben door de jaren heen hun kennis en ervaringen mogen verrijken op uiteenlopend gebied in de gastvrijheidssector.
Deze ervaring zorgt ervoor dat wij in staat zijn om in korte tijd een realistische analyse van uw droom of uw onderneming te maken. Wij zijn uw sparring partner, uw kritische geweten, uw rem maar ook uw aanjager waar nodig.
De coaches beschikken over een gerichte know how waardoor we geen uitdaging of probleem uit de weg gaan. Vanzelfsprekend hebben we niet alle kennis in huis! We beschikken over een groot netwerk van relaties en partners waarmee we een aanzienlijk deel van de verschillende disciplines binnen de horeca kunnen bedienen. Tenzij anders is overeengekomen blijft de RC te allen tijde uw gesprekspartner.
Wat mag u verder van ons verwachten?
Allereerst discretie, daarnaast een gedegen en goed onderbouwd advies. Maatwerk volledig in lijn met uw persoonlijke wensen voor een gezonde onderneming. Onze tarieven zijn marktconform. Het kennismakingsgesprek bieden wij u kosteloos aan, het is onze investering in uw onderneming.