Hans Dashorst
Hans Dashorst

Hans Dashorst, initiatiefnemer van de Restaurantcoach, heeft jarenlange ervaring als operationeel manager van grootschalige horecabedrijven. De laatste 15 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer in de gastvrijheidssector waarvan ca. 2 jaar in het buitenland (Indonesië).

Hans heeft als bedrijfsleider en entrepreneur de nodige pieken en dalen meegemaakt, dat maakt hem tot een uitstekende gesprekspartner voor een ondernemer. Gastvrij, conceptueel, analytisch en financieel goed onderlegd, oplossingsgericht en kritisch, zijn enkele steekwoorden die op hem van toepassing zijn. Nu 4 jaar ervaring als coach en consultant die met zijn horecaadvies rendement genereert voor de ondernemer.
Niels Kooijman
Niels Kooijman

Niels Kooijman is partner van de Restaurantcoach en is een echte people manager. Hij heeft het vermogen om mensen op een positieve manier te enthousiasmeren en ook te motiveren. Allround op het gebied van diverse management taken maar blinkt ook uit in bemiddeling en is tevens geregistreerd NMI mediator.Scherp toehoorder die in korte tijd tot de kern komt.

U kunt Niels zelfs inhuren als veilingmeester. Zo beschikt hij als uw veilingmeester en coach over uitstekende uitdrukkingsvaardigheden met de nodige humor. Hij is financieel goed onderlegd, accuraat, onafhankelijk, kan snel anticiperen en is stressbestendig. Niels houdt goed overzicht, werkt uitermate gedisciplineerd en ‘last but not least’ is hij besluitvaardig in gesteld.